Bloggflytten genomförd

Äntligen är den utannonserade bloggflytten genomförd. Tack vare en snabb och hjälpsam insats av Romeo på WP-Support:s Forum har alla gamla inlägg, foton och kommentarer hamnat där de ska. Det enda som inte är riktigt rätt är kategorierna, men det kommer jag att åtgärda så småningom. Inte alla kommentarer har kommit med men du är välkommen att kommentera på min nya blogg.

Och nu återstår för dig som vill fortsätta att följa mitt fotobloggande eller delta i Veckans fönster att uppdatera ditt bokmärke/favorit/RSS-läsare till den nya adressen: http://susannehultman.se (http://susannehultman.se/feed). Om du nu inte redan hade gjort det förstås. Och om jag gjort allt korrekt så ska länkningen till Veckans fönster vara densamma som förut.

Alla inlägg här kommer att tas bort, eftersom de redan är överförda till nya stället. Där återstår ännu mycket att göra - och framför allt lära - innan jag får allt att se ut som jag vill.

Nu somnar alltså http://sassa.webblogg.se/foto in för gott. Det hoppas jag däremot att nedanstående person inte gjorde efter att jag fotograferat honom i USA för knappt ett år sedan.

Hej då blogg.se och tack för de här åren! ;)Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer
Postat av: Jah Hollis

Det får bli i helgen. Jag är på språng mot Köpenhamn.

2011-06-17 @ 16:31:54
URL: http://jahhollis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0